Datum plaatsing: 07 januari 2018

Belastingsamenwerking Oost-Brabant vanaf 1 januari 2018 ook voor BernhezeHeesch (Bernheze): De Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) voert vanaf 1 januari 2018 de belastingen uit voor de gemeente Bernheze. De gemeente Bernheze blijft zelf verantwoordelijk voor de hoogte van de tarieven, de verordeningen en de kwijtscheldingsnormen.

Wat verandert er voor u?
U heeft voortaan voor de lokale belastingen nog maar met één organisatie te maken: BSOB. BSOB verstuurt één gecombineerde aanslag voor de waterschaps- en gemeentelijke belastingen. De betaaltermijn voor de automatische incasso kan voor sommige inwoners en bedrijven veranderen.

Wilt u meer informatie?
U ontvangt binnenkort een brief over de veranderingen. U kunt voor meer informatie ook kijken op www.bs-ob.nl of bellen naar 088-5510000. Hier kunt u ook zelf snel en eenvoudig uw belastingzaken regelen via het digitaal loket. Bijvoorbeeld betalingen bekijken, automatische incasso regelen, kwijtschelding aanvragen of het WOZ-taxatieverslag inzien.

Over BSOB
Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) is een samenwerkingsverband tussen waterschap Aa en Maas en 11 Brabantse gemeenten (Sint Anthonis, Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Landerd, Oss, Someren en Uden) voor van gemeentelijke en waterschapsbelastingen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12541