Datum plaatsing: 07 januari 2018

Meggy Wijnen is Sportvrouw van het Jaar 2017 bij Prinses Irene


Meggy Wijnen is Sportvrouw van het Jaar 2017 bij Prinses Irene


Nistelrode (Bernheze): Traditiegetrouw is tijdens de nieuwjaarsreceptie de Amandus Ikanubun-award uitgereikt aan de Sportman of -vrouw van het Jaar. Zaterdag 6 januari mocht Meggy Wijnen, speelster van Vrouwen 1 bij RKSV Prinses Irene, deze in ontvangst nemen.

Eerder die avond mocht zij zichzelf ook al Voetbalster van het Jaar noemen. De titel van Voetballer van het Jaar is gegaan naar verdediger Koen Pittens en Laura van de Ven zich een jaar lang Korfbalster van het Jaar noemen.

Alle aanwezigen konden zich, hoorbaar, vinden in de uitslag. Meggy is al jaren een vaste kracht van Vrouwen 1. Ondanks haar jonge leeftijd is zij een ervaren speelster en zij is dit seizoen dan ook captain geworden. Tekenend is voor Meggy dat ze in haar speech meteen de aanwezige leden van Ikanubun bedankt en de vrijwilligers van de club, evenals dat ze ook haar medespeelsters in het speciaal bedankte. Zij heeft dit jaar een pittig jaar achter de rug. "Ik kon toch mijn plekje vinden bij het voetbal," aldus de Sportvrouw van het Jaar 2017. Ze ontving de prijs uit handen van Talitha Groenendaal, lid van de Ikanubun-familie, teamgenoot bij Vrouwen 1 en goede vriendin van Meggy Wijnen.

Op de foto de winnaars van alle categorieŽn die allen ook (automatisch) genomineerd waren voor Sportman of -vrouw van het Jaar. Vlnr: Meggy Wijnen (Voetbalster van het Jaar, Sportvrouw van het Jaar), Laura van de Ven (Korfbalster van het Jaar) en Koen Pittens (Voetballer van het Jaar).Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14504