Datum plaatsing: 09 januari 2018

Kumbatio zoekt PR-medewerker voor ondersteuning weeshuis in KeniaRosmalen ('s Hertogenbosch): Kiota Children's Home is de naam van het weeshuis welke gesteund wordt door Kumbatio, een stichting opgericht in 2010. Het weeshuis heeft 20 kinderen tot en met 18 jaar. Vanaf 18 jaar moet een kind het weeshuis verlaten. Dit kan zijn op een kostschool, in een hostel of bij familie. Kumbatio zorgt voor de opvang van kinderen uit traumatische omstandigheden van misbruik of verwaarlozing of omdat hun ouders niet meer leven. In Kiota wordt de nodig aandacht en zorg gegeven door de huismoeders, huisvader, maatschappelijk werker en psycholoog om ze mentaal voor te bereiden op een zelfstandig leven. Daarnaast is Kumbatio bezig met The Kiota Dream, een project waarbij een stuk land wordt gekocht om gezinshuizen op te gaan bouwen en vrijwilligers de mogelijkheid te geven aan een opdracht te werken voor Kiota waarmee structureel gewerkt kan worden. Daarnaast willen we daar werken aan zelfvoorziening en zijn we begonnen met de versterking van de familierelaties. Op onze nieuwe terrein zal hier nog meer mee kunnen worden gedaan.
Doordat Kumbatio groeit, wordt het werk steeds meer en is er dringend behoefte aan een PR-medewerker die vrijwillig meedraait in het Kumbatio-team en zich bezig houdt met persberichten, opzetten presentaties, ontwerpen flyers, berichten schrijft voor de website (www.kumbatio.org) en contact zoekt met zakelijke en particuliere donateurs.
Ben jij geďnteresseerd? Neem dan contact op met Yvette Boltze, 06-18584660 of stuur een mailtje naar info@kumbatio.orgUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 1.66475