Datum plaatsing: 08 januari 2018

Korte Film Festival Rosmalen GO SHORT in PERRON-3 en De Boerderij


Korte Film Festival Rosmalen GO SHORT in PERRON-3 en De Boerderij


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Korte films zijn top! Waar anderen twee uur nodig hebben, vertellen de beste regisseurs een geweldig verhaal in tien minuten. In PERRON-3 en de Boerderij vertonen we de allerbeste korte films van dit moment, met een heerlijke lunch en twee presentaties.

GO SHORT, hét Internationale Korte Film Festival in Nijmegen, heeft vier geweldige programma’s voor ons samengesteld. Elk programma bestaat uit vijf of zes films en duurt tachtig minuten. Het festival wordt ingeleid door Teun van Laake, programmeur bij Go Short. Hij vertelt over de kunst van de korte film en de keuzes die Go Short voor dit festival heeft gemaakt.
De meeste thema’s spreken voor zich: je kunt kiezen uit internationale prijswinnaars, komedie of Nederlandse films. In “Stories we tell” vertonen we de origineelste en meest kunstzinnige films van dit moment. Vooraf vertelt Teun van Laake waarom “Stories we tell” zo speciaal zijn dat ze een aparte plek in ons festival verdienen. Deze films zijn Engelstalig of hebben Engelse ondertiteling.

Voor dit festival zijn passe-partouts te koop. Voor € 29,50 krijg je een ochtend- en een middagprogramma naar keus plus een heerlijke lunch.

Je kunt ook kiezen voor een los thema met of zonder lunch, voor respectievelijk € 20,00 of € 15,00.

PROGRAMMA
10:30 uur: Ontvangst in PERRON-3
10:45 uur: Inleiding GO SHORT

11.30 uur: Ochtendthema's (maak een keuze):
thema 1: Internationale prijswinnaars
thema 2: Stories we tell

13:00 uur: Lunch

14:00 uur: Inleiding Nederlandse regisseur in PERRON-3

14.45 uur: Middagthema's (maak een keuze):
thema 3: Comedy
thema 4: Neerlands beste

16:00 uur: Borrel en afsluiting

Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Van 11 tot en met 15 april 2018 vindt de tiende editie van Go Short plaats. Stichting Go Short heeft als doel een bijdrage te leveren aan het uitdiepen en het verbreden van de korte filmcultuur, nationaal en internationaal.

Bestel kaarten via de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten). Passe partout twee thema's incl. lunch (€ 29,50):Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15373