Datum plaatsing: 08 januari 2018

Familie maakt schokkende beelden doorrijder Oss openbaar


Familie maakt schokkende beelden doorrijder Oss openbaar


Oss (Oss): De familie van het slachtoffer van de aanrijding in de Nieuwjaarsnacht waarbij de veroorzaker doorreed heeft de beelden van het ongeval vrijgegeven in de hoop dat die leiden tot de opsporing van de dader. ,,Het was niet zomaar een aanrijding, daarom hebben wij besloten om de beelden van het ongeluk vrij te geven om aan te tonen hoe heftig dit ongeluk is geweest.” De beelden van de ernstige aanrijding zijn heftig. Te zien is hoe het slachtoffer op straat naar beneden bukt om aangestoken vuurwerk op te ruimen. Dan verschijnt links in beeld uit het niets een bestelbus die de vrouw met hoge snelheid raakt. Het slachtoffer vliegt door de lucht en maakt een enorme smak op het asfalt. Vervolgens wordt ze ter hoogte van de rotonde nog overreden door het busje.

De politie is met man en macht op zoek naar de bestuurder. "We zijn volop bezig om te achterhalen wie de bestuurder van de bestelbus is geweest die op 1 januari rond 00.35 uur het 28-jarige slachtoffer aanreed in haar woonplaats. Hij gaf vervolgens gas en ging er in de bestelbus vandoor. De vrouw liep een hersenschudding op en kneuzingen over haar hele lichaam. "
"Heb je je nog niet gemeld en beschik je misschien over informatie die ons kan helpen. Meld je dan bij ons. Wie herkent dit voertuig, weet wie de eigenaar is en wie dit voertuig op nieuwjaarsnacht heeft bestuurd? Help mee deze bestuurder te traceren en deel informatie met ons via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000."
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20877