Datum plaatsing: 13 januari 2018

Open dag: sfeer proeven bij Kentals Compas College voor dove en slechthorende jongerenGestel (Sint-Michielsgestel): Donderdag 18 januari 2018 is er een open dag bij het Kentalis Compas College in Sint-Michielsgestel. Compas is een school voor tweetalig Voortgezet Speciaal Onderwijs voor dove en slechthorende leerlingen.

Op deze school krijg je onderwijs dat bij je past. Met ons onderwijs bereiden we leerlingen voor op een vervolgopleiding of werk. We bieden de opleiding VMBO (Basis/Kader), VMBO-t en havo (onderbouw). Ook kunnen leerlingen praktijkonderwijs (PrO) volgen. Jongeren, ouders en andere geïnteresseerden kunnen deze dag sfeer proeven, presentaties volgen en rondleidingen bijwonen.

Sfeer proeven op school
Tijdens de open dag kunnen jongeren, ouders en geïnteresseerden presentaties volgen over het onderwijs en ontwikkelingen over ‘school in school’. Uiteraard staan leerkrachten en andere medewerkers klaar om vragen te beantwoorden. Ook zijn er rondleidingen door de school.

De open dag is vooral bedoeld voor leerlingen van groep acht en hun ouders of verzorgers. Uiteraard zijn leerlingen die willen overstappen, bijvoorbeeld vanuit regulier onderwijs, ook welkom. Er zijn tolken aanwezig.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30227