Datum plaatsing: 09 januari 2018

BSO Bij Suus en zo in KC Den Krommen HoekRosmalen ('s Hertogenbosch): De GGD en Gemeente hebben bezwaar gemaakt tegen onze organisatie rondom de verlengde schooldag. Deze organisatie kwam heel dicht bij een BSO en de gemeente en de GGD dreigden met sluiting als wij niet aan de BSO-voorwaarden gingen voldoen binnen de veilige kaders van de KDV.
"Voor ons was een sluiting onaanvaardbaar" aldus Jos Gribling directeur KC Den Krommen Hoek "Dit hield in dat wij op zoek moeten naar een vorm, die conform de wetgeving van de Buitenschoolse Opvang is. We hebben als Kindcentrum onderzocht of de bestaande kinderdagorganisaties mee willen werken aan het opzetten van een officiële BSO op onze locatie . De kinderen zijn wel welkom in de verschillende organisaties, maar geen enkele organisatie wil een BSO starten op onze eigen locatie aan het Luyckershofke, wat voor ons juist essentieel is.

Gelukkig hebben KC "Den Krommen Hoek" en Suzanne van der Schot elkaar gevonden. Zij hebben veel overleg gevoerd met GGD en gemeente om uiteindelijk geregistreerd te mogen worden. De nieuwe buitenschoolse opvang " Bij Suus en Zo" is intussen geregistreerd. Deze voldoet nu aan alle voorwaarden. Suzanne van der Schot is 1 januari ook daadwerkelijk begonnen met haar eigen BSO op onze eigen locatie Luyckershofke 33, voorlopig op maandag, dinsdag en donderdag. Op 12 januari 2018 is de officiële opening om 12.30 uur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29822