Datum plaatsing: 09 januari 2018

Lezing over rug-, nek en schouderklachten in de Bibliotheek Oss


Lezing over rug-, nek en schouderklachten in de Bibliotheek Oss


Oss (Oss): In Bibliotheek Oss is maandag 15 januari een Kennismaker over rug-, nek en schouderklachten. De lezing wordt verzorgd door Marcel Heijnes. Hij is specialist op het gebied van chronische rug-, nek en schouderklachten en heeft in Den Bosch een eigen praktijk.

Klachten aan de rug, nek en schouders komen steeds vaker voor. Uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf mensen hier weleens mee te maken hebben. Niet iedereen gaat meteen naar een dokter en dat is ook niet altijd nodig. De filosofie van Marcel Heijnes is dat om van klachten af te komen er een balans moet zijn in het hele lichaam.

In de lezing wordt ingegaan op achtergronden, mythes en overtuigingen van rug-, nek en schouderklachten. Daarnaast is er een workshop ĎEerste Hulp bij Schouderklachtení. Hierbij worden deelnemers meegenomen in oefeningen, zelfmassage en inzicht in het functioneren van de schouder.

De aanvang van de lezing is 20.00 uur. De entree is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan via de website www.oboss.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26356