Datum plaatsing: 14 januari 2018

Lezing over ontstaan van ons landschapGemonde (Sint-Michielsgestel): Heemkundevereniging Den Hogert nodigt u uit voor een nieuwe presentatie door Sjors van de Greef op donderdag 18 januari aanstaande, over Het ontstaan van ons Landschap.

Voor deze lezing gebruikt hij oud kaartenmateriaal en veel nieuwe eigen foto’s om ook de invloed van de mens op het landschap in beeld te brengen.
Hij behandelt met name de gebieden Theereheide, het Dommeldal en Heult, maar ook de landgoederen Zegenwerp, Zegenrode en Venrode.
Na de eerdere succesvolle presentaties van Sjors over de Dommel en de Romeinen in onze streken, verwachten wij weer veel van deze nieuwe lezing!

In verband met de recente sluiting van Dorpshuis “De Kei” wordt deze lezing gegeven in Gildeaccommodatie Datmunda, Kaal Hoefsteeg 1 in Gemonde.
De aanvang van deze lezing is om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.
Voor leden van onze vereniging is de toegang gratis. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Aan hen wordt een bijdrage gevraagd van € 2 per persoon.

Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij u om u vooraf aan te melden, dat kan tot uiterlijk woensdag 17 januari. Leden van onze vereniging krijgen voorrang.

Aanmelden en informatie: Henk Nijenhuis, tel. 073-5519493, e-mail: h.nijenhuis1@lijbrandt.nl

Zie ook onze website: www.heemkundegemonde.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26910