Datum plaatsing: 09 januari 2018

PoŽziePodium in de HangOpWoensdag's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 10 januari voordracht van gedichten ťn muziek, aanvang 19.30 uur

Het Bossche PoŽziepodium slaat zijn vleugels uit in de Willem Twee, in de Hangop naast de centrale hal. Tijdens deze eerste PoŽziePodium-avond op woensdag 10 januari zullen vier dichters en een muzikaal intermezzo te horen zijn.

Programma
Vanuit Zeeuws-Vlaanderen komt Johan Meesters met zijn plezierdichten het nieuwe podium aan een grondig onderzoek onderwerpen. Hij krijgt daarbij gezelschap van Waalrenaar Ingo Audenaerd, die onder de dichtnaam Summerset bij voorkeur (soms een tikkeltje ondeugende) liefdesgedichten ten gehore brengt. De derde plek wordt een verrassing Ė of die aangenaam is, zal de avond leren. De muzikale omlijsting is in de vakkundige handen van singer-songwriter Odette Sorber, die zichzelf begeleidt op de elektrische piano.

Opzet PoŽziePodium en meedoen?
Het programma maken we deze keer deels samen met jou. Wil je graag optreden, stuur dan een mail naar emiel@stadswandelingoprijm.nl met een link naar een voorbeeld van je poŽzie of muziek. Wie het eerst komt... Inloop vanaf 19.00 uur.

Tweede woensdagavond van de maand
Kun je deze keer niet, maar wel op een van de volgende tweede woensdagen van de maand, meld je dan nu alvast aan. Behalve in juli en augustus is het podium iedere tweede woensdag van de maand beschikbaar.

Zelf op het podium staan in de Hangop?
Wil je zelf een keer op een woensdagavond op het HangOpPodium staan neem dan contact op met de coŲrdinatoren van de woensdagavonden Erik Mennes (06) 22 55 68 97 of Ton Stassen (06) 83 24 48 08. Het podium biedt de WillemTwee aan. Zelf zorg je voor Ďde toeters en bellení die je wilt gebruiken die avond. Het podium is voorhanden en er staat iemand achter de bar; de rest is aan de artiesten, voordrachtskunstenaars of inleiders.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14359