Datum plaatsing: 09 januari 2018

Columbus: workshop Steengoed en Leren presenteren in januari 2018 van start


Columbus: workshop Steengoed en Leren presenteren in januari 2018 van start


Regio (Oss): In januari 2018 start Columbus met de cursus Presenteren en met de workshop Steengoed over bouwkunde. Deze vinden zowel in Bibliotheek Uden als in Bibliotheek Oss plaats.

Steengoed over bouwkunde
Bij de Steengoed-les wordt er gewerkt aan een speciaal LEGO™ bouwproject. Een medewerker van Mad Science neemt je mee in de spannende wereld van de bouwkundig ingenieurs. Hoe kun je bijvoorbeeld de sterkste brug bouwen? En hoe maak je een structureel veilige toren met een werkende lift. Controleer de sterkte en stabiliteit van de toren en brug en verbeter je ontwerp.

Presenteren kun je leren
Mag of moet jij ook weleens een spreekbeurt houden, een bedankje uitspreken of wil jij later ‘iets’ doen met presenteren op een podium, radio, televisie of online? Dan is de cursus presenteren echt iets voor jou. Live iets zeggen voor meerdere mensen is heel wat anders dan online chatten, al is dat in een groep. Ineens zie je dat iedereen vol verwachting kijkt naar wat jij te melden hebt. Je vraagt je af of je wel iets te melden hebt, je twijfelt misschien of dat wat je wilt zeggen wel helemaal oké is. En dan ben je ineens bang dat het niet meer lukt…In 6 bijeenkomsten leer je op energieke en soms ook ingetogen manier te spreken in het openbaar. Je gaat ervaren hoe eenvoudig je met wat steekwoorden je hele verhaal kunt onthouden én je leert je eigen teksten schrijven.

Alle nieuwsgierige kinderen tussen de 9 en 12 jaar kunnen meedoen. Ongeacht op welke school ze zitten.

De workshops Steengoed vinden plaats op vrijdag 12 januari van 15.00 t/m 17.00 uur in de Bibliotheek Oss en op zaterdag 20 januari van 14.00 t/m 16.00 uur in de Bibliotheek Uden. Entree is 7,50 per kind. De cursus Presenteren kun je leren bestaat uit 6 lessen en start op woensdag 17 januari in Bibliotheek Oss, van 14.30 tot en met 16.00 uur. In Bibliotheek Uden start de cursus op donderdag 18 januari, van 15.30 tot en met 17.00 uur. Entree €80,- per cursusreeks.

Voor inschrijving en informatie over deze workshops en het gehele Columbus programma, precieze data en tijden zie www.volksuniversiteitoss.nl en www.bibliotheekoss.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29143