Datum plaatsing: 09 januari 2018

De leutkrant van het Knollenrijk 'de Pisknol'


De leutkrant van het Knollenrijk 'de Pisknol'


Berghem (Oss): De bezorgers van carnavalskrant de Pisknol komen weer langs om de leutkrant van 2018 bij u te bezorgen. Zoals u gewend bent de laatste jaren is het ook deze keer weer een goed gevulde krant vol met
bijdragen van Bergse carnavalsclubs, de burgemeester, Prins en gevolg en vele anderen! Hopelijk is het voor u net zo leuk om de krant te lezen als voor ons om deze te maken.

Het resultaat mag er ook dit jaar weer zijn, naar onze bescheiden mening. Een resultaat dat er niet zou zijn zonder de bijdragen van velen die het Berghems carnaval een warm hart toedragen. Iedereen hartelijk bedankt voor alle bijdragen die we hebben mogen ontvangen. En uiteraard gaat veel van onze dank ook uit naar de adverteerders en sponsoren.

De bezorgers van de Pisknol gaan op 12, 13, 15 en 16 januari 2018 van deur tot deur om de carnavalskrant aan u aan te bieden. Deze wordt aan u uitgereikt voor een vrijwillige bijdrage. Uw gift komt geheel ten goede aan de vele activiteiten van Stichting Carnaval Berghem.

Veel leesplezier namens de Redactie van de leutkrant van het Knollenrijk 'de Pisknol'Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13342