Datum plaatsing: 09 januari 2018

Kaartverkoop Herremenie Party House


Kaartverkoop Herremenie Party House


Den Dungen (Sint-Michielsgestel): Zondag 7 januari startte om 11.11 uur de kaartverkoop voor Herremenie Party House (HPH) in Den Dungen. HPH vindt plaats op de vrijdagavond en zaterdagavond van het carnavalsweekend (9 en 10 februari), bij Boer Goossens. Dit is ook de plek waar de kaarten worden verkocht. Voor vrijdag kosten de kaarten € 13,50. Voor zaterdag zijn de kaarten € 30,00 (incl. drank). Wees er snel bij, want ervaring leert dat de kaarten als zoete broodjes over de toonbank gaan…
Op vrijdagavond 9 februari blijft de harmonie trouw aan het succesvolle Krabberconcert, waar de muziek van het harmonieorkest en de slagwerkgroep samenkomt met de humor en entertainment die zo goed bij carnaval passen.
Voor zaterdagavond 10 februari is een avondvullend Party-programma samengesteld. Met optredens van onder andere Danny Panadero, De Zingende Schlager, Wé Heur Ik en Emiel. Ook laten harmonie en slagwerkgroep van zich horen op de zaterdagavond, in tegenstelling tot vorige carnaval…een extraatje vanwege het 100-jarig bestaan in 2018!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dat kan via de nieuwe Facebookpagina: Facebook.com/HerremeniePartyHouse.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14475