Datum plaatsing: 10 januari 2018

VVD Oss kiest voor 'goede en diverse lijst'Oss (Oss): Tijdens de algemene ledenvergadering van 9 januari heeft de VVD Oss haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De leden van de Osse VVD hebben de voordracht van het bestuur aangenomen, waardoor de lijst definitief vaststaat. Huidig wethouder Gé Wagemakers (Ruimtelijke Ontwikkeling, Mobiliteit en Wonen) is tijdens de vorige vergadering al benoemd tot lijsttrekker en voert daarom de lijst aan.

Op de lijst van de Osse VVD staan 24 kandidaten die verkiesbaar zijn voor de gemeenteraad van Oss. Volgens lijsttrekker Ge Wagemakers is het ‘een lijst om trots op te zijn, met deze kandidaten gaan wij komende verkiezingen een goed resultaat behalen.’ De eerste tien plaatsen worden door de Osse liberalen verkiesbaar genoemd.

In de top 10 zijn een aantal bekende namen te vinden, zo staat huidige wethouder Gé Wagemakers uit Oss op 1 en staat huidig fractievoorzitter Thijs van Kessel uit Berghem op 2. Op de derde plaats is een nieuwkomer te vinden; Hilde de Wit-van der Zanden uit Lith. Hilde is regisseur vergunningen bij de gemeente Overbetuwe. Op 4 heeft de VVD Oss gekozen voor een vertrouwd gezicht met veel ervaring, Henk Wijnstekers uit Oijen. Op 5 en 6 komen de huidige twee burgerleden terug; Nick van Ballegooij uit Berghem op 5 en Steffan Vos uit Oss op 6. Beide heren hebben de afgelopen vier jaren veel ervaring opgedaan in de commissievergaderingen van de gemeenteraad. Op 7 staat Angela Smits-van den Berg, een nieuwe kandidaat uit Oss. In het dagelijks leven is Angela notaris. Op 8 komt wederom iemand met veel ervaring binnen de VVD Oss, Hans de Bruijn. Hans is jarenlang actief geweest binnen de partij als bestuurslid. Op 9 is huidig raadslid Natalia van Houten uit Oss te vinden en op 10 staat oud-raadslid Christien Kuit, ook uit Oss.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13965