Datum plaatsing: 10 januari 2018

VVD Bernheze kiest voor grote lijst met lokale gezichten


VVD Bernheze kiest voor grote lijst met lokale gezichten


Heesch (Bernheze): Tijdens de algemene ledenvergadering van 9 januari heeft de VVD Bernheze haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De leden van de VVD Bernheze hebben de voordracht van het bestuur aangenomen, waardoor de lijst definitief vaststaat. Huidig fractievoorzitter Jack van der Dussen is tijdens de vorige vergadering al benoemd tot lijsttrekker en voert daarom de lijst aan.

Op de lijst van de VVD Bernheze staan 13 kandidaten die verkiesbaar zijn voor de gemeenteraad van Bernheze. Volgens lijsttrekker Jack van der Dussen is het een ‘mooie lijst met kandidaten die bekend zijn in de kernen, en met deze vooral jonge kandidaten gaan wij komende verkiezingen met ons thema LEVEN WONEN WERKEN een goed resultaat behalen.’ De eerste zes plaatsen worden door de liberalen verkiesbaar genoemd.

In de top 6 zijn een aantal bekende namen te vinden, zo staat huidig raadslid en fractievoorzitter Jack van der Dussen op 1. Op 2 vindt u Rico van Duijnhoven, woonachtig in Nistelrode, ongehuwd en eigenaar van het tankstation AVIA aldaar. Hij heeft inmiddels ervaring opgedaan als burgerraadslid Bestuur & Strategie. Op 3 staat Arianne van de Gein, woonachtig in Heesch en heeft 2 kinderen. Zij is zeer actief als vrijwilligster en heeft veel kennis over het Sociaal Domein, is burgerraadslid Maatschappelijke Zaken en lid van het Integraal Platform Gehandicapten. Op 4 vindt u Remco van den Akker, woonachtig in Nistelrode, gehuwd en heeft 2 kinderen. Remco is werkzaam bij de Rabobank en heeft ervaring opgedaan als burgerraadslid Ruimtelijke Zaken. Op 5 staat Mark van de Ven, woonachtig in Heesch, heeft 3 kinderen en is zelfstandig ondernemer. Hij is onlangs toegetreden tot het brandweerkorps als vrijwillige brandweerman. Op 6 vindt u Alexander Bongers, woonachtig in Heesch, partner van Arianne en werkzaam in Oss bij een bouwfirma. Hij heeft veel ervaring als burgerraadslid Bestuur & Strategie en een uitgebreide kennis van ruimtelijke zaken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14335