Datum plaatsing: 10 januari 2018

Change Wonen Berlicumse ondernemer van het jaar 2017


Change Wonen Berlicumse ondernemer van het jaar 2017


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Op de ruim bezochte nieuwjaarsbijeenkomst, in de verbouwde Gouden Leeuw kwamen de leden van de OVB dinsdag bijeen om met elkaar de beste wensen uit te wisselen, kussen uit te delen en te ontvangen. En een bodem te leggen voor mogelijke transacties en deals in 2018.

Op ludieke wijze werden de gezamenlijk ondernemers ontvangen door een paar heuse ‘roddeltantes’ die het mooie dorpse karakter van deze vereniging op gepaste wijze benadrukten. Als men nog steeds niet weet wat de ander voor hun bedrijf kan betekenen, dan werden zij, soms letterlijk, aan de hand genomen om contact te leggen en zich voor te stellen. Elk jaar weer ‘nieuwe’ gezichten met daaraan gekoppeld nieuwe activiteiten en jonge ondernemingen in ons dorp.
De groei van de Ondernemersvereniging Berlicum in de afgelopen jaren, werd nog eens belicht door de scheidende voorzitter Wim Schuurmans. Een zeer mooie, solide basis en goede voedingsbodem voor het ondernemerschap vlak aan je voordeur. Tijdens de ALV van maart aanstaande zal Wim de voorzittershamer met veel genoegen en een traan in het oog, overdragen aan zijn opvolger.
In de afgelopen maand hebben de leden, via de website, hun stem uit kunnen brengen op een selectie van ondernemingen binnen onze gemeenschap. De genomineerden, gekozen door voormalige winnaars van de felbegeerde bokaal, waren; Opvanghuis Berlicum bv, Wonders Metaal bv en Change Wonen. De keuze is uiteindelijk gevallen op Change Wonen, waar Jeroen Smulders en Tessa Unnumthum de scepter voeren. De bokaal werd, onder luid gejuich, door Wim Schuurmans overhandigd.
Een mooi vooruitzicht voor deze twee ondernemers is dat ze zich voor langdurig ondernemerschap kunnen spiegelen aan de ‘runners up’ van deze verkiezing. Bij Opvanghuis Berlicum klopt al de vierde generatie aan de deur om het bedrijf voort te zetten. Ook Wonders Metaal is al generaties lang een ‘ijzeren’ bedrijf dat zich vanuit Berlicum op de kaart zet. Een mooie voedingsbodem voor Tessa en Jeroen om aan hun tweede decennium als ondernemers te beginnen en hun naam en plaats in de gemeenschap te bevestigen en verder uit te breiden. Jeroen Smulders en Tessa UnnumthumUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15929