Datum plaatsing: 11 januari 2018

John de Mol uit Heeswijk-Dinther richt mannenzender SBS7 op


John de Mol uit Heeswijk-Dinther richt mannenzender SBS7 op


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Met SBS7 zou er een nieuw online mannenzender opgericht worden door mediamagnaat John de Mol. Althans, dat was het nieuws gisteren. Vandaag blijkt het een grap te zijn met een Heeswijk-Dintherse John de Mol in de hoofdrol.

Het duo Bucket Boys TV, dat een programma heeft bij Discovery Channel, wil samenwerken met de hoogste mediabaas. En dat is John de Mol. "Het blijkt nog niet zo makkelijk om met John de Mol in contact te komen en daarom wilden we iets verzinnen dat zijn aandacht zou trekken", aldus Thijs Meeuwsen van Bucket Boys TV op Nederlandsmedianieuws.nl. Via een vriend kregen de mannen de domeinnaam SBS7.nl in handen. "Wij konden SBS7 alleen lanceren als het een echt bedrijf was en ons persbericht zou alleen geloofwaardig zijn als we een quote van John de Mol konden gebruiken die echt was."

De zoektocht van de heren begon en ze kwamen uit in Heeswijk-Dinther. Daar bestiert John de Mol de fietsenwinkel Bikers. "Hij heeft het bedrijf SBS7 opgericht. In de fietsenwinkel heeft hij een persconferentie gehouden, waar we zijn quote hebben vastgelegd", aldus Meeuwsen. "SBS7.nl is er nu er nu en we willen daar ook echt iets mee gaan doen. We kijken uit naar een gesprek met John de Mol." (d-tv.nl)
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28091