Datum plaatsing: 25 januari 2018 - Laatst gewijzigd: 24-01-2018 19:42:07

Nostalgische editie van Klompenrock met Bertus Staigerpaip


Nostalgische editie van Klompenrock met Bertus Staigerpaip


Regio (Oss): Op vrijdag 26 januari speelt niemand minder dan Bertus Staigerpaip op de vierde editie van Klompenrock. Ze zijn bekend van hun talloze hits zoals: We zijn de jongens van de bouw, Had ik maar een vak geleerd, Ik zat effe niet op te lette, Rits, Zuipen in Spanje, enzovoort. Daarmee zet Klompenrock opnieuw in op een ouderwets tentfeest.

Deze keer dus een publiekstrekker die nostalgische gevoelens opwekt bij de oudere generatie. “Jongeren komen toch wel. Er zijn zelfs al veel berichten van meiden die met hun vader gaan! Dat is toch prachtig!”, aldus de organisatie.

Klompenrock staat inmiddels bekend om de onvervalste ouderwetse plattelandssfeer waar alles kan, alles mag en het bier rijkelijk vloeit. Dit jaar zelfs met gieters Bier, een tot JA-KOE-ZIE omgebouwde giertank en nog veel meer rariteiten.

Maar ook de line-up liegt er niet om. De Boetners uit de achterhoek speelt voor de echte høkers onder ons muziek van o.a. Normaal. Edrie Antonissen & De Rauwdouwers gingen viral met hun hit “Leve de suikerbiet” met maar liefst 200.000 views binnen 24 uur. De voorverkoop steeg in die week met maar liefst 40%.

Nog zo’n klassieker: Huub Hangop. Hij krijgt de functie van gastheer en zal ook voor veel mensen nog een onverwachte bijdrage aan de avond leveren. De Heesche band MEUK zal zelf uiteraard ook het podium betreden en spelen naast covers van BZB, Mooi Wark en WC-Experience ook nummers van hun eigen cd “Hard voor Weinig”, gelijknamig aan de show waarmee ze momenteel menig feesttent in Nederland op z’n kop zetten.

Het programma begint direct op het moment dat de tent open gaat: om 19.00 uur. Kaartjes kosten €15,- (excl. fee) in de voorverkoop via www.klompenrock.nl en €20, aan de kassa tijdens de avond zelf.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14116