Datum plaatsing: 11 januari 2018

VVD Sint-Michielsgestel heeft kandidatenlijst vastgesteld


VVD Sint-Michielsgestel heeft kandidatenlijst vastgesteld


Berlicum (Sint-Michielsgestel): De leden van de Gestelse VVD hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lokale liberalen hebben flink ingezet op vernieuwing en verjonging. Daardoor is de huidige lijst een goede afspiegeling van de lokale samenleving; jong en oud, man en vrouw en geworteld in alle dorpen.

Kennis
Nu ligt er een gevarieerde lijst met vertegenwoordigers uit verschillende dorpen, allen met hun wortels in de lokale samenleving. Lijsttrekker Bart van de Hulsbeek uit Berlicum was in juni al gekozen. Bart adviseert in het dagelijks leven over communicatie en participatie in mobiliteit. Nieuw op nummer twee staat Nico Prevoo uit Den Dungen. Nico is in het dagelijks leven accountant en kan wat dat betreft een flinke inhoudelijke bijdrage aan de fractie leveren. Nico heeft een passie voor carnaval.

Organisatoren
Nummer drie op de lijst is Ytje van de Hulsbeek uit Berlicum. Ytje is vooral bekend vanwege haar organisatorische inzet voor de samenleving, zoals de Balkumse Kwis, Aan de Kook en de verschillende ondernemersverenigingen. Ook nieuw op de lijst is Joost van der Steen uit Sint-Michielsgestel op plaats vier. Deze jonge vader is ondernemer in toerisme en recreatie en daarnaast fanatiek voetballer.

Klankborden
Op vijf staat nieuweling Marja Walters, ook uit Sint-Michielsgestel. Marja is het “ankerpunt” in de top vijf, rustig, analytisch en vooral zakelijk. Gerard Verheij, bestuurslid bij de volleyclub in Den Dungen staat op zes. Deze ICT-er stopt veel van zijn energie in het mogelijk maken van duurzame energie voor de samenleving. Janny van der Vloet (7) en Harrij Meijs (8) zijn door de wol geverfd en kunnen hun ervaring en kennis op het middenveld delen met de nieuwe mensen.

En verder
Ook nieuw op de lijst zijn Christel Goossens uit Middelrode, Ludo van den Broek uit Berlicum, Dennis van Boxtel uit Sint-Michielsgestel, Huib Mars uit Gemonde en Dafne Habraken uit Sint-Michielsgestel. Binnenkort stelt de VVD verschillende kandidaten via de media voor. De VVD is op Facebook te vinden als “VVD Sint-Michielsgestel” en op Instagram als vvdsintmichielsgestel.

De lijst van de lokale liberalen is als volgt:
1. Bart van de Hulsbeek
2. Nico Prevoo
3. Ytje van de Hulsbeek
4. Joost van der Steen
5. Marja Walters
6. Gerard Verheij
7. Janny van der Vloet
8. Harrij Meijs
9. Christel Goossens
10. Ludo van den Broek
11. Dennis van Boxtel
12. Patricia de Bruijn
13. Huib Mars
14. Dafne Habraken - Lut
15. Hans PernetUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16058