Datum plaatsing: 16 januari 2018 - Laatst gewijzigd: 16-01-2018 07:55:42

Zeg ja tegen glasvezel en steun een vereniging


Zeg ja tegen glasvezel en steun een vereniging


Nuland ('s Hertogenbosch): Er is al veel over glasvezel gezegd en geschreven, maar wist u dat als u ja zegt tegen glasvezel u ook uw favoriete vereniging financieel kunt steunen? Hoe dat zit? TriNed, een van de aanbieders, schenkt namelijk 10 euro aan een door u gekozen vereniging. En, bij voldoende stemmen voor een bepaalde vereniging, wordt dat 20,- per stem! Uiteraard alleen als het glasvezel project doorgaat.

Dat is mooi, maar waarom zou u moeten kiezen voor glasvezel?

Momenteel hebben we dan wel internet, TV en vaste telefonie, maar de snelheid en kwaliteit zijn nogal wisselend. Traag internet, blokkerig TV-beeld etc. zijn de meest gehoorde klachten. Met de huidige koperkabel netwerken gaan we dat niet oplossen. Dus is er iets nieuws nodig: glasvezel.

E-Fiber heeft zich gemeld en wil in Vinkel, Nuland, Geffen en Kruisstraat GRATIS glasvezelkabel leggen. Maar alleen als vr 31 januari 40% van de bewoners (adressen) zich hebben aangemeld en minimaal 1 jaar een abonnement bij 1 van de providers (TriNed of Tweak) afnemen. In de meeste gevallen kost u dat niks meer dan wat u nu betaalt.

Twaalf redenen om voor glasvezel te kiezen:

1. Concurrentie voor de reeds gevestigde providers, dit houdt iedereen scherp en keuze is altijd goed.
2. Iedereen heeft recht op snel(ler) internet en betere TV: solidariteit.
3. Glasvezel is duurzaam, sneller en minder storingsgevoelig.
4. Woningen met een glasvezel-aansluiting hebben een meerwaarde.
5. Het is het netwerk van de toekomst, als dorp moeten we met de tijd mee. Er zullen diensten komen (zoals 8k TV en zorg op afstand) die alleen via een glasvezel-aansluiting mogelijk zijn.
6. Als u zich nu aanmeldt dan zal E-Fiber uw glasvezel aansluiting gratis aanleggen (uiteraard als er voldoende aanmeldingen zijn).
7. Lagere beltarieven bij vast bellen.
8. Omdat internet via glasvezel zo snel is, is het uitermate geschikt voor thuiswerken en thuis studeren.
9. Bij TriNed de eerste 12 maanden gratis FOX Sports of het Pluspakket.
10. Als u twijfelt m.b.t. uw (Ziggo) TV-dienst, neem dan alleen een goedkoop internet (+ eventueel bellen) abonnement via de glasvezel en houd Ziggo voor uw TV-signaal. Als u dat slim combineert betaalt u ongeveer hetzelfde als nu.
11. Uit onderzoeken van de consumentenbond blijkt keer op keer dat glasvezel klanten het meest tevreden zijn over de geleverde diensten.
12. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met de geleverde glasvezel diensten, dan schakelt u na een jaar gewoon weer terug naar uw oude aanbieder. Wat dan blijft is dat er concurrentie is gekomen en de aanbieders daardoor gedwongen worden om een goede service voor een acceptabele prijs te leveren!

Wilt u meer weten of u aanmelden?

Meer informatie, met o.a. een keuze-schema, vindt u op de websites (zie hierna). Of neem contact op met PC Rolin' (073-8512083) of Zicht ICT (073-7200705). Zij kunnen u nog veel meer vertellen en ze helpen u graag bij het aanmelden.

Doe mee en steun uw favoriete vereniging! En mocht het glasvezel project niet doorgaan dan zit u niet vast aan het gekozen abonnement.

Aanmelden kan snel en eenvoudig via 1van de websites:
www.glasvezelinvinkel.nl
www.glasvezelinnuland.nl
www.glasvezelingeffen.nl
www.glasvezelinkruisstraat.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15351