Datum plaatsing: 19 januari 2018 - Laatst gewijzigd: 17-01-2018 08:36:29

Muziektheater "Zo doen we dat hier" in Den Durpsherd


Muziektheater "Zo doen we dat hier" in Den Durpsherd


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema's en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Op donderdag 1 maart speelt de groep Piepschuim deze voorstelling in Den Durpsherd in Berlicum. Het cabaretduo Piepschuim bestaat uit Neerlandicus/taalfilosoof Cor Burger en saxofonist Robbert Koekoek. Je kent Piepschuim misschien van n van de succesvolle eerdere theaterprogramma's. Of je bent n van die tienduizenden mensen die Piepschuim gezien heeft op festivals als Mundial, De Beschaving, De Boulevard of Oerol. In dat geval kom je zeker kijken. Maar als je Piepschuim nog niet kent, dan is dit je kans: Piepschuim komt in jouw theater. Laat je onderdompelen in de wereld die Piepschuim heet.

Vragen

Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons dus. Over grote thema's en een klein hartje. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.

De voorstelling op donderdag 1 maart begint om 20.15u. Kaarten bestel je 16 euro via www.durspherd.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12985