Datum plaatsing: 20 januari 2018

Vijfde show Pepijn Schoneveld in Perron-3


Vijfde show Pepijn Schoneveld in Perron-3


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Pepijn Schoneveld is terug met zijn vijfde show Stante Pede. De titel betekent: op staande voet, dus nu. De voorstelling gaat over haast, snelheid en vluchtigheid. Op vrijdag 26 januari is de voorstelling ‘Stante Pede’ te zien in Perron-3 in Rosmalen.

Pepijn Schoneveld is een tweeëndertigjarige acteur en cabaretier die in 2009 afstudeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Na zijn afstuderen was Pepijn te zien in onder andere Het Klokhuis, Spangas, Feuten, Dokter Deen en Toren C. In 2013 speelde hij zijn eerste avondvullende cabaretshow ‘Meneer Jongetje’ en ‘Stante Pede’ is alweer zijn zesde solovoorstelling.
In Stante Pede vertelt Pepijn over wat hij in zijn leven allemaal meemaakt en hoe hij daarover denkt. Eén van de motto’s van Pepijn is: “niet alles serieus nemen wat je denkt en wat je voelt”. Dat motto komt ook in deze voorstelling weer naar voren. Over zijn vorige voorstelling schreef het Parool: “Schonevelds soms hartverscheurende eerlijkheid dient een hoger doel dan alleen de lach”.
Pepijn Schoneveld treedt op om 20.30 uur. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl

(foto Casper Koster)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13747