Datum plaatsing: 20 januari 2018

Danny's Eeterij wordt overgenomen!


Danny's Eeterij wordt overgenomen!


Vinkel ('s Hertogenbosch): Gelukkig maar voor 1 Dag!! Maandag 29 januari is ons restaurant eenmalig in andere handen ten bate van het goede doel: Join4Energy!

Op deze avond wordt er een speciaal benefiet diner georganiseerd door studenten van het ROC de Leijgraaf wat geheel ten goede komt voor deze stichting en wij stellen onze zaak geheel belangeloos ter beschikking!

Join4Energy is een onafhankelijke stichting die geld ophaalt voor een stofwisseling ziekte, omdat er geen steun komt vanuit de overheid. 50% van de kinderen die aan deze ziekte lijdt zal de 12 jaar niet halen en 70% de 18 niet.
Met dit diner willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen om ons steentje bij te dragen en een medicijn tegen deze verschrikkelijke ziekte te vinden.

Tijdens het benefit diner zal er een 8-gangen menu geserveerd worden met daarbij een bijpassend wijn arrangement voor slechts Ä 70,- wat rechtstreeks wordt doorgezet naar het goede doel. Deze avond wordt volledig georganiseerd door studenten van ROC de Leijgraaf in samenwerking met verschillende sponsoren en Dannyís Eeterij & Tapas. De studenten verzorgen zowel het 8-gangen menu in de keuken als in de bediening!

Voor degene die deze avond bij willen wonen hebben wij nog een beperkt aantal tafels vrij. Wees er snel bij!

Reserveren kan via:
join4energydiner@outlook.com. of
telefonisch via: 0624423073 (Kevin Pennings)

Geniet van een heerlijk avondje uit en tevens zorgt u voor een prachtige bijdrage t.b.v. Join4Energy (www.join4energy.nl)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15097