Datum plaatsing: 24 januari 2018

'Zet geen oogkleppen op, stem voor de toekomst'


 'Zet geen oogkleppen op, stem voor de toekomst'


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 21 maart 2018 mogen Nederlanders naar de stembus om de leden van de gemeenteraad en de gebiedscommissies te kiezen. De Partij van de Toekomst zal actief mee doen aan deze verkiezingen onder meer in 's Hertogenbosch.

De Partij van de Toekomst (PvdT) is een Nederlandse politieke partij, opgericht door ondernemer Johan Vlemmix. De partij heeft al eerder aan landelijke en lokale verkiezingen meegedaan. De Kamerverkiezingen in 2017 waren belangrijk voor de partij. De standpunten zijn doordacht en vanuit het oog in de maatschappij tot stand gekomen, bedoeld om de kloof tussen de linkse en rechtse kiezers te dichten. We willen duidelijk een tegenhanger zijn van een partij als DENK, die terug wil naar de oertijd. De Partij van de Toekomst gaat voor de toekomst, en in 2017 voor 2 tot 3 zetels met de slogan 'Zet geen oogkleppen op, stem voor de toekomst.'

De Partij voor de Toekomst doet in 's-Hertogenbosch mee en met als lijsttrekker Angelique de Rouw, bekend van de Stichting Voor Elkaar Aan De Slag, Missie X-Mas en andere sociale activiteiten in Den Bosch.

Stem lokaal, stem PVDT!


(foto Henk van Esch)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13393