Datum plaatsing: 31 januari 2018

Mai Romswinckel en An Adverse Copy in HangOp


Mai Romswinckel en An Adverse Copy in HangOp


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 7 februari is er weer livemuziek te genieten in de HangOp Woensdagavond. Dit keer met twee verschillende optredens, te weten Mai Romswinckel en de band An Adverse Copy. Inloop vanaf 20.00 uur. Mai Romswinckel speelt van 20:45 – 21:15 uur en An Adverse Copy speelt van 21:30 – 22:00 uur. Entree bedraagt vijf euro.

Geniet van de door alternatieve en poprock geďnspireerde singer-songwriter, Mai Romswinckel! Met de RockAcademie AuditieCoaching (RAAC) hoopt hij op de Rock Academie in Tilburg te komen, en vervolgens de wereld te veroveren!

Een steenharde live-act in een stripped down versie. De catchy songs en melodieën in combinatie met de positieve vibes die de band uitstraalt, zorgen voor een leuke avond die je vaker wil beleven. Dit power trio weet goed de kracht van hun elektrische set in een compacte akoestische setting te zetten. Voor jong en oud. Veel plezier!

Zelf op het podium staan in de Hangop? Wil je zelf een keer op een woensdagavond op het HangOpPodium staan neem dan contact op met de coördinatoren van de woensdagavonden Erik Mennes (06) 22 55 68 97 of Ton Stassen (06) 83 24 48 08. Het podium biedt de WillemTwee aan. Zelf zorg je voor ‘de toeters en bellen’ die je wilt gebruiken die avond. Het podium is voorhanden en er staat iemand achter de bar; de rest is aan de artiesten, voordrachtskunstenaars of inleiders.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

uit nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12424