Datum plaatsing: 14 februari 2018

Tiende editie Peelpop


Tiende editie Peelpop


Boekel (Boekel): Elke jaar de 2e zaterdag na de carnaval staat bij vele muziek liefhebbers uit deze regio Peelpop ge-noteerd. Wat in 2009 begon in manege de Rietvenne aan de Scheidingsweg in Boekel met 1 podium en 4 bands is nu uitgegroeid tot een muziekfestival bekend in de gehele regio. In manege Rutger van Herpen aan de Statenweg in Boekel herrijst nu jaarlijks een heus festivalterrein met 2 podiums dat plaats biedt aan 8 bands uit binnen en buitenland. Er is een swing area en een rock area zodat het publiek kan kiezen uit muziek van de pop scene of het stevigere rock scene. Peelpop onder-scheid zich als tribute festival, d.w.z. bands die grootheden uit de gehele muziekwereld imiteren. Zaterdag 24 februari 2018 staat de 10e editie voor de deur en de organisatie is alweer in volle voor-bereiding om er weer een mooi feest van te maken met de allerbeste tributebands. De organisatie heeft weer een mooi programma voor een groots muziekfeest.

Red Hot Chilinators
Ze spelen hits uit de beste periode van Red Hot Chili Peppers met een sound die nauwelijks van het orginele te onderscheiden is. Hun energieke en funky performance zorgt gegarandeerd voor een vette opener van Peelpop om 18 uur.

Callahan Clearwater Revival
Met Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots en Swamp Rock.
Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival.

Songs for the Deaf
Het uit Belgie afkomstige Songs for the Deaf weet op een verbluffende en energieke manier Queens of the Stone Age te benaderen.

Rivals
Rivals brengt als tribute de echte Kensington beleving naar je toe. Met hits als All for nothing, Home again, Streets, War, Riddles en Heading up High speelt Rivals alle bekende nummers van Kensing-ton. Ook het laatste Kensington-album 'Control' ontbreekt niet in de set van Rivals.

Motorheads
Drie muzikanten van de Band Zonder Banaan, te weten Erik, Dicky en Leroy hebben een lang ge-koesterde wens van hun in vervulling zien gaan, namelijk het repetoir spelen van een van de beste, zo niet de beste rockband, Motorhead.

Tina Turner Tribute
De Tina Turner Tributeband is een voortvloeisel van de band Hotlegs onder leiding van zangeres Hildegard Kooy. Zij weet, omgeven door een geweldige band, als geen ander met haar geweldige stem de vele grote hits van Tina Turner te brengen wat zal resulteren in een grootse show. Wat ze in 2012 ook al presteerde.

The Guns 'N Roses Experience
In 2013 stonden Guns N Roses Experience op Peelpop en verraste vriend en vijand met hun show bijna identiek als de echte. Toen we ze benaderde om nog een keer de overtocht te willen maken van Engeland naar Boekel hoefde ze daar niet lang over na te denken. Er was plek in hun overvolle agenda en komen ons weer trakteren op een dik uur Guns N Roses.

Supertrap
Supertrap is DE Nederlandse Supertramp tribute. Supertrap is in 2013 opgericht en bestaat uit acht ervaren en gepassioneerde muzikanten die al heel wat jaren meedraaien en één gemeenschappe-lijke passie hebben: Supertramp. Een eerbetoon aan de band die er in is geslaagd om de perfecte combinatie te maken tussen symfonische rock en popmuziek.

Red Hot Chilinators zal om 18.00 starten en de laatste muzikale klanken gebracht door Supertrap klinken tot 01.00. De voorverkoop is in volle gang en de kaarten kosten € 20,-. Aan de dagkassa kosten ze € 25,-. Voorverkoopadressen, online kaarten en alle belangrijke info vindt je op www.peelpop.nl.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12664