Datum plaatsing: 05 februari 2018

RKSV Prinses Irene huldigt jubilarissen


RKSV Prinses Irene huldigt jubilarissen


Nistelrode (Bernheze): RKSV Prinses Irene bestaat volgend jaar zomer alweer 80 jaar. De sportvereniging uit Nistelrode heeft dan ook een aantal leden die al vele jaren lid zijn. Ook dit jaar zijn er weer verschillende leden 40 of 50 jaar lid. Er waren zelfs drie heren die zich al 70 jaar lid mogen noemen van de vereniging! Om hen allen in het zonnetje te zetten, wilde het bestuur de jubilarissen dan ook graag huldigen. Vrijdag 2 februari was het zover en waren zij allen uitgenodigd.

Voorzitter Renť van de Ven en Luuk van der Heijden hadden voor elk lid persoonlijk een woordje, waarbij de aanwezigen werden aangemoedigd om de omschrijving bij de jubilaris te matchen. Helaas konden drie jubilarissen niet bij de avond aanwezig zijn, maar het bestuur zal op gepaste wijze ook aan hun jubileum aandacht schenken.

Het bleek dat we toch te maken hebben met een uitzonderlijk clubje. Drie van de jubilarissen waren deze keer 70 jaar lid; Herman Geurden, Toon van Dijk en Piet van der Wijst. Daarnaast zijn vrijwel alle jubilarissen naast het lidmaatschap ook actief zijn geweest als kaderlid en onder de gehuldigden waren ook meerdere Leden van Verdienste, Ereleden en leden die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen.

Elke jubilaris werd individueel naar voren gevraagd en zij mochten, onder begeleiding van onze enthousiaste leden Daphne en Elle, hun momentje pakken op de rode loper. Uit handen van het bestuur kregen zij elks een mooie bos bloemen, een oorkonde en een ere-speldje. Dit zorgde aan het einde van de huldiging dan ook voor een mooie groep met betrokken leden. Na afloop van de huldiging moest er natuurlijk een groepsfoto worden gemaakt, maar vervolgens werd er volop gebruik gemaakt om nog uitgebreid na te praten.

RKSV Prinses Irene is trots op haar leden en feliciteert allen dan ook met hun jubileum en dat zij allen gaan voor het volgende jubileum!

Foto Teun BeversUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11181