Datum plaatsing: 05 februari 2018

Rabobank sluit kantoor in Nuland, servicepunt in de Meent


Rabobank sluit kantoor in Nuland, servicepunt in de Meent


Nuland ('s Hertogenbosch): Met ingang van 28 februari verhuist Rabobank Oss Bernheze haar kantoor in Nuland van de Dorpstraat 28 naar gemeenschapsruimte De Meent aan het Prins Bernhardplein 10. In plaats van te vertrekken uit het dorp, investeert de bank in een extra servicepunt, dichtbij haar klanten.

Het is een feit waar alle banken mee te maken hebben: de traditionele bankkantoren worden steeds minder bezocht. Klanten regelen hun bankzaken immers steeds meer online, waardoor fysiek contact met de bank in veel gevallen nauwelijks nog nodig is. Tegelijkertijd is er voor bepaalde groepen klanten en voor specifieke onderwerpen nog altijd behoefte aan een bank die dichtbij is. Daarom heeft Rabobank Oss Bernheze besloten om te investeren in mensen en extra contactpunten, in plaats van in stenen. Met dit servicepunt blijven we dichtbij en midden in de gemeenschap. Daar waar mensen elkaar ontmoeten willen wij graag contactpunten houden. Wij zijn blij dit bij gemeenschapshuis De Meent te hebben gevonden.

Openingstijden
Klanten van de bank kunnen voor de dagelijkse bankzaken terecht bij het servicepunt in de Meent. Er is iedere werkdag iemand aanwezig om de klant van dienst te zijn. Het servicepunt is open op maandag van 13:00-17:00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur. Voor klanten die moeite hebben om naar de bank te komen, biedt Rabobank de service om een Mobiele adviseur bij de klant thuis te laten komen. Zij kunnen voor een afspraak bellen naar (0412) 45 77 77.
Het servicepunt wordt officieel geopend op woensdag 28 februari om 13.00 uur. Graag nodigen wij u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kan er alvast een kijkje genomen worden op onze nieuwe ontmoetingsplek.

Automaten
Het sluiten van het kantoor aan de Dorpstraat betekent wel dat de sealbagautomaat en de geldstortautomaat verdwijnen. De gebruikers van deze automaten zijn inmiddels geÔnformeerd en alternatieven aangeboden. Voor de geldautomaat is geen alternatief gevonden dat voldoet aan de veiligheidseisen. We waren in een vergevorderd stadium met de Meent als locatie voor een instore geldautomaat in het pand. Helaas is dit geen geschikte locatie gebleken. Totdat het kantoor in Nuland is verkocht, blijft de huidige geldautomaat beschikbaar. Daarna kunnen klanten van onze bank voor contant geld terecht bij de Rabobank geldautomaten in de omliggende dorpen als Geffen en Rosmalen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13353