Datum plaatsing: 08 februari 2018

HaHa...wie het laatst lacht


HaHa...wie het laatst lacht


Vinkel ('s Hertogenbosch): En van de motorrijders van de politie de bestuurder van deze bromfiets staande in Nuland. Hij viel op door de kentekenplaat, die duidelijk niet door de RDW afgegeven was. Op de houder stond "PAK ME DAN" en aan dat verzoek werd voldaan.

Bleek dat het voertuigidentificatienummer (VIN) verwijderd was en daardoor niet bekend is of de bromfiets gestolen is. De bromfiets is in beslag genomen en door de technische recherche zal onderzoek gedaan worden aan de bromfiets.

De 23-jarige bestuurder uit Vinkel was niet in het bezit van een rijbewijs en verklaarde dat hij de bromfiets voor Ä180 gekocht had. Verder mocht hij er volgens de verkoper wel mee in het bos rijden. Buiten het feit dat dat ook niet mag, was er in de ruime omgeving geen bos te bekennen. Hij deed afstand van de bromfiets en deze zal, afhankelijk van het resultaat van het uitgevoerde onderzoek, terug gaan naar de rechtmatige eigenaar of vernietigd worden.

Na verhoor en het aanzeggen van de bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden met een vals kenteken kon hij te voet verder.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20725