Datum plaatsing: 12 februari 2018 - Laatst gewijzigd: 12-02-2018 21:21:52

Man trapt peuter onderuit in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): Maandagochtend 12 februari is bij de Molenhoekpassage, ter hoogte van de Aldi, een 2-jarig jongetje in de rug getrapt door een onbekende man. Het voorval gebeurde toen de moeder even stil stond met haar zoontje omdat zij wilde oversteken naar de parkeerplaats. De politie is op zoek naar de man en zoekt getuigen.

Sirene op politieauto
Het voorval gebeurde omstreeks 9 uur vanochtend. Een man, die kort daarvoor zijn fiets bij de Aldi stalde, trapte zonder enige aanleiding het kind in de rug. Het jongetje viel hierdoor op straat. Een getuige waarschuwde de hulpdiensten. Ambulancepersoneel heeft het kind ter plekke nagekeken. Hij heeft een lichte verwonding aan zijn rug. Moeder en zoon zijn erg geschrokken. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van dit incident.

De onbekende man fietste weg richting de Marie Koenenstraat/PC Hooftstraat. Er stonden meerdere mensen op deze locatie toen dit incident plaatsvond. Wij komen daarom graag alsnog in contact met andere getuigen van dit incident.

Signalement van de trappende man

Circa 50 jaar
Circa 1,75 mtr
Lichtgetinte huidskleur
Mager postuur
Donker kort haar, kalende kruin
Grote donkere ogen
Grote donkere wenkbrauwen
Bruin sude (ruimvallende) jas
Grauwige kleding met beige tinten
Vermoedelijk reed de man op een damesfiets
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of u vult onderstaand tipformulier in.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20059