Datum plaatsing: 13 februari 2018

Krullendonker van het jaar is Angela van Bakel


Krullendonker van het jaar is Angela van Bakel


Heesch (Bernheze): Maandag 12 februari hebben de Opa’s (oud prinsen en adjudanten) van Krullendonk Angela van Bakel - van Gogh te benomen tot Krullendonker van het jaar!

Deze eer viel haar ten beurt voor al haar vrijwilligerswerk wat zij, voor jong en oud in Heesch op vele fronten, doet. Voor o.a. de parochie, het Dorpsplein, Jeugdcarnaval en het bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch en de vele commissie van stichting carnaval.

Maandagmorgen werd Angela thuis verrast door de Opa’s. Die stonden met ca 60 personen, inclusief de Hofkapel, bij Angela op de stoep. Zeer verrast stond zij perplex aan de deur toen er werd aangebeld. “De overval” was dus geslaagd. Voorzichtig werd er wat plaats gemaakt zo links en rechts in huis en al snel hadden de Opa’s het huis “in beslag” genomen.

Angela genoot zichtbaar en ook haar man vond het geweldig. Na wat toespraken, veel muziek van de Hofkapel en een unieke tweespraak van Tonnie en Jan, begon men aan een heerlijke lunch, welke de Opa’s uiteraard allemaal hadden meegebracht. De “oud Krullendonkers van het jaar” kwamen ook op bezoek om Angela te feliciteren net zoals familie, vrienden en goede bekenden.

Iedereen sprak veel waardering uit voor het vele vrijwilligerswerk wat Angela al jaren doet.
Behalve de oorkonde en het prachtige beeldje kreeg Angela een mooie sjaal aangereikt. Deze mag ze met trots dragen en zodat heel Krullendonk ziet dat Angela deze onderscheiding heeft ontvangen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16347