Datum plaatsing: 13 februari 2018

Megens boerenbruidspaar trouwt echt


Megens boerenbruidspaar trouwt echt


Megen (Oss): Gerard Beck en Marion van Boxtel waren carnavalsmaandag het boerenbruidspaar in Keiendonk (Megen). Maar de twee werden niet in de onecht verbonden. De tortelduifjes gingen echt trouwen.

Het stel zou eigenlijk alleen een boterbriefje op het gemeentehuis halen, begin dit jaar. Maar toen de carnavalsvereniging hoorde van de huwelijksplannen, werd het tweetal gevraagd om de boerenbruiloft te doen. “Laten we een keer gek doen. Het kan nog één keer op onze leeftijd, dus dat doen we dan maar”, vertelt Gerard. “We wilden het eigenlijk klein houden, maar dat is mislukt.”

Huwelijksaanzoek
De bruidegom ging met kerst op de knieën voor zijn Marion. “Met een borreltje erbij”, vertelt ze. “Maar ze ging er wel voor”, vult hij aan.
De twee trouwden met hun vrienden en familie erbij. Een echte ambtenaar van de burgerlijke stand voltrok het huwelijk. De twee hebben genoten van de ceremonie. "Het was heel leuk en mooi", zegt Marion. Voor Gerard was daarna de spanning er eindelijk af. "Er kan gefeest worden", zegt hij.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12904