Datum plaatsing: 14 februari 2018

Winterse wandeling door De Stelt


Winterse wandeling door De Stelt


Oss (Oss): Op zondag 18 februari 2018 organiseert IVN Oss een winterse wandeling door De Stelt en de Geffense bosjes in Oss. Onderweg vertellen natuurgidsen over de historie van dit gebied en over hoe de natuur zich redt in de wintermaanden. De tocht wordt afgesloten met een kop snert.
De wandeltocht begint om 10.00 uur en vertrekt vanaf de hoek Amelsestraat/Koningsweg in Oss. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en de lengte is circa 4 km. Het is raadzaam warme kleding en stevige wandelschoenen aan te trekken.
Kosten: vrijwillige bijdrage.

De Stelt, Land van Tosse en de Geffense Bosjes
De groene zone direct ten zuiden van Oss vormt een ecologische verbinding tussen Herperduin, Geffense Bosjes en het buitengebied tussen Oss en Geffen. Dieren en planten kunnen zich hierlangs verplaatsen en verspreiden en zorgen voor een natuurlijke uitwisseling.
Een prachtig, nog redelijk origineel gebied met vele zandwegen. Nodigt echt uit om hier met IVN Oss een wandeling te maken. We sluiten af met een kop heerlijke snert.

Nieuw jaarprogramma vol natuurwandelingen en -fietstochten
IVN Oss heeft voor 2018 weer een geheel nieuw jaarprogramma samengesteld met 21 natuurwandelingen of -fietstochten onder leiding van een natuurgids in de regio Oss.
Houd voor meer informatie over het nieuwe jaarprogramma en andere activiteiten van IVN Oss dit weekblad in de gaten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30656