Datum plaatsing: 15 februari 2018

Winkeldievegge heeft meer op haar kerfstokRosmalen ('s Hertogenbosch): Het personeel van de Albert Heijn in de Molenhoekpassage zag hoe een 42 jarige inwoonster uit Rosmalen in het bijzijn van haar 11 jarig kind vlees weg nam en dit in haar handtas stopte. Toen de vrouw, na het afrekenen van enkele spullen, werd aangesproken door de bedrijfsleider haalde zij een pak vlees uit haar tas en gaf aan deze alsnog te willen betalen. De bedrijfsleider nam hier geen genoegen mee en heeft de vrouw met kind meegenomen naar het kantoorgedeelte in afwachting van de komst van de politie.

Op kantoor bleek dat de vrouw ook nog voor 90 euro vleeswaren in haar tas zitten. Zowel de vrouw als het 11 jarig kind gedroegen zich erg recalcitrant. De politie heeft beiden meegenomen naar het bureau alwaar het 11 jarig kind werd overgedragen aan de vader.

Bij verificatie op het politiebureau bleek dat de 42 jarige vrouw vele gepleegde winkeldiefstallen op haar naam heeft staan. In verband met het verdere onderzoek is de vrouw in verzekering gesteld en mag zij zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Voor het 11 jarig kind is een zorgmelding opgemaakt bij Jeugdzorg.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20853