Datum plaatsing: 08 maart 2018

Drie kunstenaars exposeren bijzonder Zwart Wit


Drie kunstenaars exposeren bijzonder Zwart Wit


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Van vrijdag 9 maart tot en met zondag 15 april is bij Muzerije de expositie Zwart Wit te bezichtigen. De expositie bevat zwart-wit -tekeningen van de kunstenaars Marie-Louise Ras, Norbert Smeulders en Karel Heijmans.
Marie-Louise Ras tekent al haar hele leven. Ze heeft al zeker tien jaar les van Christ School en ze is twee jaar naar de academie in Arendonk geweest. Het onderwerp dat ze tekent is ondergeschikt aan het zwart en wit dat ze gebruikt.
Zijn hele leven werkte Norbert Smeulders in, aan en met computers. Pas ver na zijn pensionering is hij creatief aan de slag gegaan. Zijn grootste voorkeur ligt bij het tekenen met pen en dan het liefst por-tretten, maar ook landschappen en soms zomaar “lijntjes”.
Op de lagere school tekende Karel Heijmans heel graag. Maar tijdens zijn carričre in de bouw kwam het er niet van om creatief bezig te zijn. Na zijn pensionering wilde hij gaan tekenen, maar het duurde toch nog tot zijn 67ste voordat hij er echt aan begon. Vooral het precieze, bijna bouwkundig tekenen spreekt hem aan.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de expositie te komen bekijken op de Hinthamerstraat 74 in ’s-Hertogenbosch. Muzerije is doordeweeks geopend van 9.00 – 17.00 uur. In de avond en weekenden zijn de openingstijden wisselend. De entree is gratis.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29401