Datum plaatsing: 22 februari 2018

Twee weken geen gft-inzameling gemeente Oss vanwege vorstOss (Oss): Door de voorspelde vorst is er in week 9 en 10 geen inzameling van GFT afval. Dit geldt voor de hele gemeente Oss. De GFT inzameling wordt vanaf week 11 hervat.

Geen inzameling
Het GFT afval zit door de temperatuur vastgevroren in de container. Ook omdat het op sommige dagen overdag nog vriest. Daardoor kan de afvalinzameling de containers niet legen. Vanaf week 11 wordt de inzameling hervat. Aan de datum voor de eerstvolgende ophaaldag verandert niets. Die staat op de afvalkalender en in de app Afvalwijzer.

Gratis app AfvalWzijer
Download dan de gratis app AfvalWijzer! U kunt in de app instellen dat u automatisch een melding krijgt als het afval opgehaald wordt. Daarnaast wordt u met een extra melding op de hoogte ge-bracht als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt. Let op: hiervoor moet u pushberichten toestaan! De AfvalWijzer app is gratis te downloaden en bruikbaar voor iPad, iPhone, Android- en Windowsphone. U herkent de app aan het groene logo met witte container.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.10962