Datum plaatsing: 25 februari 2018

Jubileumexpositie Kunstkring De Meent Nuland


Jubileumexpositie  Kunstkring De Meent Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Zaterdag 3 en zondag 4 maart as. organiseert Kunstkring de Meent voor de 25ste keer haar jaarlijkse expositie in het gemeenschapshuis De Meent aan het Prins Bernhardplein 10 te Nuland. Aan de expositie nemen 21 leden deel.
Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat een aantal kunstenaars en kunstliefhebbers uit Nuland de koppen bij elkaar staken en voor het eerst gezamenlijk een expositie in De Meent organiseerden. Uit dit initiatief is Kunstkring De Meent ontstaan. In de beginjaren kwamen de leden uit Nuland zelf of hadden een speciale band met Nuland. Tegenwoordig staat de Kunstkring ook open voor creatievelingen uit de regio.
Op deze jubileumexpositie zijn van de deelnemende kunstenaars werken te bezichtigen die zij het afgelopen jaar hebben gemaakt. Daarnaast hebben alle deelnemers samengewerkt aan het project Tijdlijn waarin op creatieve wijze het ontstaan en de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar van de Kunstkring worden uitgebeeld. Aan deze Tijdlijn is ook een leuke prijsvraag verbonden.
De expositie wordt zaterdag 3 maart om 13:30 uur officieel geopend. Wethouder Huib van Olden zal die dag de expositie bezoeken. Verder zullen op beide expositiedagen gedichten worden voorgedragen, live worden geschilderd en muziek worden gemaakt.

De openingstijden zijn:
Zaterdag 3 maart van 13:00 tot 17:00 uur
Zondag 4 maart van 11:00 tot 16:30 uur
De toegang is gratis.
Voor informatie over de Kunstkring De Meent zie: www.kunstkringdemeent.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29590