Datum plaatsing: 26 februari 2018

Opnieuw jeu-de-boules op Nisserois strand


Opnieuw jeu-de-boules op Nisserois strand


Nistelrode (Bernheze): Ken je dat gevoel? Dat je na een lange rit naar je zonnige bestemming ongetraind op een Franse jeu-de-boulebaan wordt weggespeeld door ervaren boulers? Je had je nog zo voorgenomen om in de lente een paar keer te oefenen, zodat je niet weer werd ingemaakt door je tijdelijke Franse buurman, maar het is je weer niet gelukt. Nu heb je de kans om in de lente aan je vorm te werken, zodat je die Fransen een poepje kan laten ruiken. Gewoon in Nistelrode!

Op zaterdag 23 juni wordt er in Nistelrode op het Raadhuisplein voor de tweede keer het Bernheze Strand Jeu de Boules georganiseerd. Dit evenement biedt iedereen die woonachtig is in Bernheze de kans om in vorm te komen voor het zomerseizoen in Frankrijk en daarbij zich ook nog tot Jeu de Boules kampioen van Bernheze te kronen. En met iedereen wordt ook echt iedereen bedoeld. Van jong tot oud, van professional tot amateur. Iedereen kan zich aanmelden voor dit evenement, ook als je de sport nog nooit hebt beoefend. Het enige wat je nodig hebt is een actieve partner, want in teams van twee wordt sportief gestreden om kampioenschap van Bernheze.

Zet het dus in je agenda. Zaterdag 23 juni wordt er op het Bernheze Strand gestreden wie zich een jaar lang Jeu de Boule kampioen van Bernheze mag noemen. GeÔnteresseerden die zich willen opgeven of graag meer informatie zouden willen, kunnen dat doen via het e-mailadres bernhezestrandjeudeboules@hotmail.com of bel met Leny van de Ven via 06-48564833.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29346