Datum plaatsing: 26 februari 2018

ROS kabelkrant ondergaat metamorfose


ROS kabelkrant ondergaat metamorfose


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Al 28 jaar lang voorziet ROS u via een eigen tv-kanaal van actueel nieuws en reportages. Tientallen medewerkers zijn in de weer om u dag in dag uit van nieuwe berichten te voorzien. Zoín mooi medium verdiend af en toe ook een nieuw jasje. Binnenkort komt de ROS daarom met een geheel nieuwe frisse opmaak waarin ook ruimte is voor nieuwe elementen.

De stichting ROS kabelkrant heeft een aantal lastige jaren achter de rug. Onlangs is echter een samenwerking aangegaan met NieuwsNetwerk, het bedrijf dat de exploitatie verzorgt van onder meer dit blad en de website thuisinhetnieuws.nl. Dit heeft gezorgd voor nieuw elan en hernieuwd enthousiasme bij de zeer fanatieke groep vrijwilligers die zich al jarenlang inzet voor een goede kabelkrant in Rosmalen.
Momenteel wordt er fors verbouwd om de ruimte aan de Weidestraat weer om te toveren tot het spreekwoordelijke ultramoderne studiocomplex. Begin maart zal daar vandaan een geheel vernieuwde tv-krant naar de 140.000 aansluitingen in de ruime regio te sturen. We brengen een en ander langzaam in zodat u de krant niet hoeft te missen. Dat kan soms tot wat vertagingen of korte onderbrekingen leiden. Begin maart hopen wij alles helemaal voor elkaar te hebben. Wij danken u voor uw begrip.
Ook werken wij hard aan een compleet nieuwe website waarop u eenvoudig ook filmpjes over activiteiten in Rosmalen en omgeving en de bekende fotoreportages nog uitgebreider kunt bekijken.
Natuurlijk kunt u ook blijven rekenen op de vertrouwde muziek van ROS-radio, die zowel als achtergrond achter de tv-krant, als via de website ros-radio.nl te beluisteren is. Herman Hubers en Jurgen van Bakel zorgen daar al jarenlang voor een fraai nonstop-programma met muziek voor iedereen. Zodra de studio helemaal in orde is, is het de bedoeling dat vanuit Rosmalen ook weer dagelijks live gepresenteerde programmaís worden uitgezonden.
De ROS is dus volop in beweging. De ROS wordt nog steeds uitstekend bekeken en beluisterd. Een prima middel dus ook voor ondernemend Rosmalen om een groot publiek te bereiken middels een spotje op tv of radio. Uiteraard zijn er ook allerlei combinaties mogelijk met maandblad de Molen, de website en de andere bladen van dezelfde uitgever.
Bel eens met Leo Verhallen 06-832113176 voor de mogelijkheden.

Foto Ted van de LooUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29656