Datum plaatsing: 25 februari 2018

Kaizen brengt Aziatische keuken naar Rosmalen


Kaizen brengt Aziatische keuken naar Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): In het pand aan het einde (of begin) van de Vreeburgpassage, waar jarenlang lunchroom Bernadette was gevestigd, is sinds deze week een nieuw restaurant gevestigd. In ‘Kaizen’ willen de jonge ondernemers Hung Le en Steven Tran iedereen in Rosmalen en omstreken kennis laten maken met de Aziatische keuken.

door Mark van der Donk

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de uit Eindhoven afkomstige Hung Le (22) al veel ervaring in de horeca, vertelt hij aan uw verslaggever. “Ik heb in de bediening gewerkt, in de keuken, en was tot dit avontuur actief als manager van een restaurant. Veel zaken zag ik daar goed en fout gaan, zelfs de dingen waar anderen niet op letten. Dat heb ik allemaal meegenomen, want ik heb mezelf altijd als ondernemer gezien. Ik wist al vroeg: dit wil ik zelf ook.”
Samen met zijn 25-jarige compagnon Steven Tran, die zelf in Rosmalen woont, ziet Le zijn droom in vervulling gaan. “Het pand van Bernadette hebben we volledig gestript. Werkelijk alles is gerenoveerd. We hebben ruimte gecreëerd voor 40 luxe zitplaatsen en bij de entree worden onze gasten direct ontvangen.” Kaizen gaat voor een Aziatisch concept. “Natuurlijk ontbreekt sushi zeker niet, maar we serveren verder alles wat we zelf lekker vinden”, aldus Le. “Denk daarbij bijvoorbeeld aan steaks en de Vietnamese keuken. Heel gezond, maar tegelijkertijd ook erg lekker. We ontvangen onze gasten op een manier waarop ik zelf zou willen genieten.”

Continue verbetering
‘Kaizen’ is Japans voor ‘continue verbetering’. Precies waar de jonge ondernemers voor staan. “Die filosofie houden we aan. Niet alleen in ons restaurant, maar in het hele leven. We willen steeds beter worden, streven naar perfectie. Dat zullen we natuurlijk nooit bereiken, maar we willen er wel het uiterste uit halen.”
De menukaart wordt bij Kaizen bewust vrij klein gehouden. “We richten ons op de kwaliteit van het eten. De temperatuur, smaak en beleving moeten voor onze gasten zo perfect mogelijk zijn. We kiezen daarom niet voor all-you-can-eat, maar voor ŕ la carte.”

Bezorgen en ophalen
Naast de bediening in het restaurant is ook bezorging en ophalen mogelijk. “Mensen kunnen hun bestelling telefonisch doorgeven of via onze website, www.restaurantkaizen.nl, die binnenkort online gaat. We hebben drie eigen scooters en een fiets met speciale warmhoud-boxen om op locatie te bezorgen, maar de bestelling kan ook opgehaald worden. Bij binnenkomst in onze zaak hebben we een comfortabele wachtruimte gecreëerd, zodat de gasten in restaurant niet gestoord worden.”

Restaurant Kaizen is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13320