Datum plaatsing: 27 februari 2018

Nulands Verenigingsoverleg op 15 maartNuland ('s Hertogenbosch): Op 15 maart organiseert de dorpsraad Nuland het verenigingsoverleg wat u niet mag missen. We hopen om 20 uur zo veel mogelijk stichtingen en verenigingen in Kerkzicht te begroeten. Het programma is een voortzetting van het oude voorzittersoverleg en alle belangstellende bewoners zijn welkom. We hebben een programma in elkaar gezet wat nuttig, interessant en toekomst gericht is.

Rondvraag
De dorpsraad is benieuwd wat de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen voor aandachtspunten hebben voor de dorpsraad en voor dit verenigingsoverleg.

Dorpsbudget
De gemeente ís-Hertogenbosch is enthousiast over het dorpsbudget wat al een tijdje toegepast wordt. Er zijn al vele bijdrages uit de pot naar de leefbaarheid in Nuland gegaan. Een onderwerp wat door Rutger Janssens, onze wijkmanager zal worden gepresenteerd.

Vrijwilligerswerk
Iedereen heeft te maken met vrijwilligers en met de ontwikkelingen met de beschikbaarheid van die vrijwilligers. De gemeente ís-Hertogenbosch staat open om voorstellen / ideeŽn uit de bevolking te ontvangen. We horen ook van Roos van der Kallen hoe het gaat met de vrijwilligers pool.

Ambassadeurs
We stellen vast dat de buurtverenigingen wat op hun retour zijn en zien wat andere organisatievormen ontstaan. Een van die vormen zijn ambassadeurs. De dorpsraad wil graag met de aanwezigen sparren over deze nieuwe manier van werken aan de leefbaarheid.

De Dorpsraad Nuland hoopt dat u erbij bent op donderdag 15 maart vanaf 20.00 uur in zaal Kerkzicht.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27700