Datum plaatsing: 01 maart 2018

Den Bossche Makelaar stelt zich voor


Den Bossche Makelaar stelt zich voor


Nuland ('s Hertogenbosch): Vier jaar geleden startte EtiŽnne Hack zijn rentmeesters kantoor in Nuland. De naam hiervoor was snel gekozen: Hack Rentmeesters. In eerste instantie werd er gewerkt vanuit het kantoor aan huis aan de Duyn en Daelseweg, maar deze ruimte werd al snel te klein door de groei die het rentmeesters kantoor doormaakte. Vandaar dat de uitwijk werd genomen naar de oude huisartsenpraktijk van Jan Visschers aan de Heiweg 33. TweeŽnhalf jaar later en diverse verzoeken voor het verkopen en taxeren van woningen verder, kwam EtiŽnne tot de conclusie dat er ook behoefte was aan een nieuwe woningmakelaardij in Nuland. Behoefte aan begeleiding bij de aan- en verkoop van (nieuwbouw)woningen in de regio Oss/ís-Hertogenbosch en het uitvoeren van taxaties voor financiering. Den Bossche Makelaar was geboren. Een naam die slaat op de regio waarin het kantoor werkzaam is, met een knipoog naar de laatste gemeentelijke herindeling.
Het zal u de laatste tijd vast niet zijn ontgaan. Steeds meer TE KOOP-borden (ďÖen gelukkig ook VERKOCHTĒ) verschijnen, met name in Nuland, in de kleuren van Den Bossche Makelaar. Helemaal verrassend is dat overigens niet.

Makelaars
De makelaars/taxateurs van Den Bossche Makelaar zijn namelijk geboren, getogen of woonachtig in Nuland en omgeving en beschikken over veel ervaring en lokale kennis op de huizenmarkt in de regio. Zo heeft EtiŽnne een jong en dynamisch team gecreŽerd met 4 makelaars en 2 gepassioneerde assistent makelaars. Een kantoor dat is gespecialiseerd in verkoop, aankoop en taxaties van bestaande- en nieuwbouwwoningen. EtiŽnne is zelf al 10 jaar woonachtig in de regio, sport in Den Bosch en kent inmiddels alle ins en outs van de regio. Bovendien zorgt hij met zijn connecties bij bouwers/ontwikkelaars voor het nodige nieuwbouwaanbod.
ďWe hebben afgelopen jaar onder meer 9 nieuwbouwwoningen aan de Pelgrimsche Hoeve in zeer korte tijd verkochtĒ, zegt EtiŽnne. ďDat plan wordt momenteel gerealiseerd door Visschers Bouw B.V. De interesse in dit plan was zelfs zo groot, dat we een forse lijst met geÔnteresseerden teleur hebben moeten stellen. Dat geeft nog maar eens aan hoe groot de behoefte aan woonruimte in Nuland is.Ē
ďSinds ruim een half jaar is ook Jochem van Santvoort werkzaam bij Hack Rentmeesters en Den Bossche Makelaar. Hij is geboren en getogen in Nuland en heeft dankzij zijn vorige werkgevers (een woningmakelaardij in Oss en ZLTO Vastgoed) veel ervaring in zowel de regionale woningmarkt, als in de aan- en verkoop van landelijk/agrarisch vastgoed. Bovendien is hij nauw betrokken bij het sociale- en verenigingsleven in het dorp. Dat zorgt ervoor dat hij de lokale woningmarkt goed kent. Hij weet vaak al wie er op zoek is naar een bepaalde woning of wie op het punt staat zijn/haar woning te verkopen, nog voordat het daadwerkelijk naar buiten is gebracht. Dit helpt onze particuliere opdrachtgevers bij het maken van de ideale deal.Ē

Open deur
De drukte op de huizenmarkt maakt het aanbod van woningen kleiner dan de vraag. Kopers moeten over het algemeen snel zijn bij het aanbod van nieuwe woningen om een woning te kopen. Daarbij kan een makelaar u natuurlijk ook helpen.
Bent u van plan om uw woning te verkopen, of staat u te trappelen om een nieuwe woning te kopen? Kom eens langs bij ons aan de Heiweg 33 in Nuland, voor een informeel gesprek. De deur van de voormalige dokterspraktijk van Jan Visschers staat nog altijd voor u open, maar nu om u te helpen bij de aan- en verkoop of taxatie van uw woning in Nuland en omgeving.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14183