Datum plaatsing: 05 maart 2018

Zesde editie benefietconcert Nothing Else Matters


Zesde editie benefietconcert Nothing Else Matters


Heesch (Bernheze): Op zaterdag 10 maart 2018 vindt voor de zesde maal het Benefietconcert Nothing Else Matters plaats in de Pas in Heesch. Opnieuw zijn de verbintenis met Bernheze, de passie voor muziek maken en de drive om iets te doen voor het goede doel dé ingrediënten die de organisatie heeft doen besluiten dit concert opnieuw te organiseren. Belangeloos, betrokken en een avond lang muziek mogen maken; zo omschrijven zij zelf hun motivatie tot deelname. Dit enthousiasme heeft er toe geleid dat vijf bands zich bijzonder geroepen voelen om mee te werken.

Co-Incidental (foto) is een zevenkoppige band uit Heesch die rockcovers met een eigen sausje spelen waardoor spanning en verrassing een onderdeel van het optreden worden. De setlist bestaat uit songs die qua oorsprong erg ver uit elkaar liggen. Je zou een optreden van Co-incidental dan ook kunnen zien als een geschiedenisles in rockmuziek.

The Piccadilly’s is een tienkoppige formatie die vooral up-tempo feest veroorzakende muziek speelt. Plezier maken staat hierbij altijd op nummer 1!

Pop-rock coverband Loeki de Vos is een gedreven band met een veelzijdig en vooral origineel repertoire. Het kan gaan van Green Day naar Rob de Nijs en van Herman Brood naar Elvis. Het aanstekelijk enthousiasme van deze ervaren muzikanten zorgt ervoor dat al je al snel gaat mee-zingen en mee-swingen.

WayWard is een eigenwijze rockband met ballen! Pearl Jam, Triggerfinger, U2, Kings of Leon, Foo Fighters zijn namen die voorbij komen. Maar ook nummers van Anouk, Alanis Morissette en Skunk Anansie passeren de revue. Maar wat te denken van nummers van Duffy, Lorde en Rihanna…Alles steeds op de WayWard manier met een eigen rauwe sound.

Met de komst van Reality krijgt de benefietsavond dit keer zelfs een internationaal tintje. Realitu begon als Night Shift in 1973 in het Engelse Birmingham. De rock werd verruild voor de ska en reggae in het spoor van tijdgenoten als the Specials, UB40 en Selecter. In 1982 toerden ze voor het eerst in ons land als voorprogramma voor Doe Maar. Anno is de band ‘back on track’met een mis van oude en plinternieuwe songs maar nog steeds met dezelfde aanstekelijke ritme en energie!

Goede doel
Ieder kind heeft een talent. Of dat nou sporten, leren, tekenen of muziek maken is. Maar lang niet alle kinderen krijgen de kans om dat talent verder te ontwikkelen. Dat vinden wij zonde. Daarom is er de ruud van nistelrooy foundation: een plek waar coaches, trainers en begeleiders leren hoe ze, op een positieve manier, de (verborgen) talenten van kinderen kunnen signaleren en stimuleren.
Een unieke manier van kinderbegeleiding, waarin verschillende coach- en opvoedelementen zijn gecombineerd met de persoonlijke ervaringen van Ruud zelf (foto onder). Dit heeft geleid tot een enorm positieve trainingsmethode, waarin de kracht van het kind centraal staat. Geen kritisch schreeuwende ouders en coaches langs de lijn dus, maar oprechte, stimulerende en betrokken begeleiding, waardoor jong talent de kans krijgt om tot bloei te komen en zich te ontwikkelen..
http://www.rvnfoundation.nl/

Veiling
Vorig jaar is voor het eerst gestart met een online veiling om de opbrengsten voor Nothing Else Matters te vergroten. Verschillende zaken, bands en winkeliers hebben toen allerlei leuke items aangedragen voor deze veiling. Ook dit jaar is we weer een veiling opgezet. Voor alle items kun je terecht op http://www.nothingelsematters.nl/veiling. Mocht u nog een leuk item voor de veiling willen inbrengen om bij te dragen aan de opbrengst voor het goede doel dan is dat natuurlijk van harte welkom.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12079