Datum plaatsing: 28 februari 2018

Grandioze OrchideeŽn weken bij Tuincentrum Meijs in Heesch


Grandioze OrchideeŽn weken bij Tuincentrum Meijs in Heesch


Heesch (Bernheze): Werkelijk prachtig zijn de OrchideeŽn die vanaf zaterdag 3 maart het tuincentrum in Heesch tot een betoverend paradijs maken. Met hun kleurenpracht zijn deze planten een lust voor het oog.

Dit jaar laat Tuincentrum Meijs u genieten van een nog veel breder sortiment Epifyten ( Epifyten zijn planten die op bomen, takken of bladeren groeien, zonder dat deze parasiteren). Naast OrchideeŽn is dat onder andere een grote groep van Bromeliaís, die ook op en aan takken kunnen groeien.
Wel haast iedere consument is in staat om in zijn of haar woonomgeving met OrchideeŽn of andere Epifyten een sublieme sfeer te creŽren. Omdat OrchideeŽn, maar ook Bromeliaís, zo lang bloeien is het ook een dankbare plant in huis. Met de grote diversiteit in kleur en vorm past er altijd wel een Orchidee in elk interieur. Met de komst van nieuwe teelttechnieken is het ook mogelijk geworden om het gehele jaar door bloeiende exemplaren aan te bieden. Hoewel de verzorging niet echt moeilijk is zijn er vaak vragen waarop de consument graag een deskundig antwoord zoekt.
Daarom zijn er op zaterdag 3 en zondag 4 maart telkens een paar specialisten in de plantenkas die graag extra uitleg willen geven over de verzorging van deze prachtige planten. Tevens kunnen zij u vertellen over de verschillende soorten OrchideeŽn die over de hele de wereld voorkomen.
Zaterdag 3 maart van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 4 maart van 12.00 tot 17.00 uur kunt u terecht met al uw vragen over OrchideeŽn en overige Epifyten. Ook het overpotten van uw OrchideeŽn kan indien dat gewenst is door deze specialisten worden verzorgd.
Speciaal voor deze OrchideeŽn week, die doorgaat tot 11 maart, heeft Tuincentrum Meijs een groot aantal speciale aanbiedingen. Zie de aanbiedingen die ook vanaf 2 maart op site www.tuincentrummeijs.nl te zien is.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17112