Datum plaatsing: 25 februari 2018

Stiltewandeling bij bomenpark HeeschHeesch (Bernheze): Maandag 26 februari van 09:30 - 10:30 uur is er weer een stiltewandeling in het Bomenpark Heesch. Om even te ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven en tot ontspanning te komen. Samen stil lopen biedt meerwaarde, het geeft verbinding en als je in een groep loopt geeft je dat het gevoel ergens bij te horen. Je hoeft geen gesprek te voeren om dat gevoel te ervaren. Het is juist de stilte die iets doet met de lopers. Je hoeft even niet te praten en nergens aan te denken. Je kunt je volledig op het nu, op het moment van het leven richten en genieten van de natuur.

De wandelingen zijn in de oneven weken bij het Bomenpark in Heesch. De stiltewandelingen zijn kosteloos. Honden zijn niet toegestaan en na afloop is er de gelegenheid voor koffie/thee en een praatje (geheel vrijblijvend). De kosten van thee of koffie zijn voor eigen rekening.

Kom eens vrijblijvend mee wandelen, je bent van harte welkom. De eerste keer graag aanmelden bij Mientje van de Graaf via mientjeenrien@gmail.com.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28393