Datum plaatsing: 10 maart 2018

De Zomercarrousel gaat weer draaien!Berlicum (Sint-Michielsgestel): Vorig jaar heeft Bint voor het eerst een zomercarrousel georganiseerd op vier woensdagochtenden in de zomervakantie. Op deze ochtenden was iedereen welkom om aan te schuiven voor een kopje koffie en werd er iets georganiseerd.
De zomercarrousel is opgestart omdat de zomervakantie voor de ene persoon een heerlijke tijd is maar voor een ander een tijd is waarin er weinig te beleven valt. Verenigingen sluiten hun deuren, clubjes liggen stil, familie, vrienden en buren trekken erop uit om vakantie elders te vieren.
Voor degenen die niet op vakantie gaan kan dat een eenzaam gevoel en gemis van belangrijke contacten geven.

Uit de belangstelling en reacties van deelnemers in 2017 blijkt dat er behoefte aan is om juist in die periode mensen te ontmoeten. Dat is de reden dat Bint ook in de zomer van 2018 een zomercar-rousel gaat organiseren.
Iedere belangstellende kan aanschuiven aan de ontmoetingstafel voor een kop koffie-thee en iets lekkers. We proberen elke ochtend iets leuks of leerzaams op het programma te zetten. Ook kin-deren en kleinkinderen zijn welkom.
Om dit alles te realiseren zijn wij op zoek naar mensen die mee willen denken over de invulling van de ochtenden. Ook als u mogelijk een ochtend kunt verzorgen met een presentatie of een activi-teit of wilt vertellen over een bijzondere hobby wordt u van harte uitgenodigd om te reageren.

De ochtenden worden gehouden op woensdag 18 en 25 juli en op 1 en 8 augustus bij Bint, Semina-rielaan 3 in Sint-Michielgestel.
In de Durpsherd in Berlicum op vrijdag 20 en 27 juli en op 3 en 10 augustus.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lenie Schoones
Tel: 06-13926810
Email: l.schoones@bintwelzijn.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25884