Datum plaatsing: 04 maart 2018

Filmmiddag in De WellenOss (Oss): Op zondag 11 maart a.s. organiseert De Wellen in Oss van 13.30 - 16.30 uur een filmmiddag. De film ‘Vier minuten' wordt getoond, en er is gelegenheid om daarna gezellig na te praten. De Wellen organiseert de middag in samenwerking met het COC Noordoost Brabant, een organisatie die opkomt voor de belangen van homoseksuele vrouwen en mannen.

In de film ‘Vier minuten’ zit Jenny een gevangenisstraf uit wegens moord in een vrouwengevangenis. Ze was ooit een pianotalent, maar valt nu onder de lastig te behandelen gevangenen in de gevangenis.

Jenny ontmoet de pianolerares Traude Krüger die al meer dan 60 jaar pianoles geeft in de gevangenis. Traude heeft veel moeite met het gedrag en de mentaliteit van Jenny, maar in het verloop van het verhaal krijgen de twee een intiemere band. Traude wil Jenny laten deelnemen aan een competitie voor pianotalenten, maar Jenny kan moeilijk de vereiste discipline opbrengen. De slotscčne, waarin te zien is hoe Jenny aan de competitie deelneemt, duurt vier minuten.

Iedereen is welkom om de film te bekijken in De Wellen, Driek van Erpstraat 2 in Oss. De toegang is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Lenie van Breda, lenie.vanbreda@brabantzorg.eu of 06-51159487.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11905