Datum plaatsing: 26 februari 2018

Fantasievolle verhalen en proeverijen in De Lievekamp


Fantasievolle verhalen en proeverijen in De Lievekamp


Oss (Oss): Na een succesvolle eerste editie van ‘Fabels voor Fijnproevers’ maakt De Lievekamp zich op voor de tweede editie van het evenement. Op zondagmiddag 4 maart keren verhalenvertellers Mie-ke Aalderink, Mirjam Mare en Paul Groos terug naar De Lievekamp waar ze het publiek zullen verras-sen met nieuwe beeldende verhalen. Naast de verhalen kan het publiek genieten van de wijn-, bier en smoothieproeverij.

Een sfeervolle setting op het toneel
In navolging van het succesvolle evenement ‘Verhalen & Wijn’ is de serie ‘Fabels voor Fijnproevers’ geďntroduceerd. Deze serie vindt deze middag plaats in een unieke setting. Het geheel speelt zich na-melijk af óp het toneel van de Grote Zaal van De Lievekamp. Door middel van de locatie en sfeervolle belichting wordt er een intieme setting gecreëerd. In deze setting worden de bezoekers getrakteerd op korte en langere amusante, spannende, maar vooral fabelachtige verhalen. De middag wordt afge-sloten met koffie en bonbons.

Toegangsprijs inclusief proeverij
De toegangsprijs van ‘Fabels voor Fijnproevers’ is inclusief wijn-, bier en smoothieproeverij en koffie met bonbons.
Toegangskaarten voor ‘Fabels voor Fijnproevers’ op zondag 4 maart om 14.00 uur op het toneel in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen voor € 29,50* worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via de website www.lievekamp.nl.

* excl. €1,25 ticketfee

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14297