Datum plaatsing: 27 februari 2018

Informatiebijeenkomst GightOss (Oss): Op dinsdag 6 maart 2018 organiseert De Wellen, locatie van BrabantZorg in Oss, van 19.00 tot 22.00 uur een informatiebijeenkomst over het gidslicht Gight. Het Gight gidslicht verlicht het pad van het bed naar het toilet.

BrabantZorg, Gemeente Oss en Gight zijn gestart met een proef en zoeken 150 mensen uit Oss (vanaf 65 jaar en zelfstandig wonen) die zelf kunnen opstaan, een stukje kunnen lopen maar ’s nachts bang zijn om uit bed te komen en te vallen. Het is de bedoeling dat deze mensen dankzij de padverlichting veiliger en prettiger opstaan in de nacht. Tijdens de informatieavond krijgt u meer informatie over Gight. Vervolgens volgt er een gezellige activiteit die wordt georganiseerd door de bedenkers van Gight, daarbij kunt u kans maken op een prijs. De avond duurt tot ± 22.00 uur en iedereen is, na aanmelding, van harte welkom.

Geïnteresseerden die graag mee willen doen aan de proef kunnen zich direct aanmelden. Zij mogen een jaar lang gratis het gidslicht gebruiken. Het gidslicht wordt thuis geïnstalleerd. Na de installatie is het hulpmiddel direct te gebruiken. De effecten van het hulpmiddel worden gemeten met een enquête en interview. Ook na het onderzoek mogen deelnemers het gidslicht blijven gebruiken.

De bijeenkomst vindt plaats in De Wellen, Driek van Erpstraat 2 in Oss. Aanmelden kan tot en met 5 maart bij de receptie van De Wellen, de.wellen@brabantzorg.eu of (0412) 67 22 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28715