Datum plaatsing: 28 februari 2018

Vroege vogel-training voor hardlopers en wandelaars


Vroege vogel-training voor hardlopers en wandelaars


Heesch (Bernheze): Team 181: Running Team Bernheze organiseert op zondag 4 maart een vroege vogel training waarbij de opbrengst ten goede komt aan stichting Roparun.

Deze vroege vogel training is zowel voor hardlopers als voor wandelaars. We starten en eindigen samen, maar de training zelf is gescheiden. Zo kan iedereen meedoen. Het wordt een training in de vroege morgen om de zonsopgang mee te kunnen maken. Tijdens de Roparun maken de deelnemers aan deze run dit namelijk twee keer mee. Een hele bijzondere ervaring die graag met iedereen gedeeld wil worden!

Natuurlijk is deze training ook heel gezellig, je begint je dag sportief en je loopt voor het goede doel.

'LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAARAAN DAGEN NIET MEER AAN HET LEVEN ZIJN TOE TE VOEGEN'

Deze training is geschikt voor alle hardloopliefhebbers en wandelaars vanaf achttien jaar. Voor hardlopers is de richtlijn dat je ongeveer vijf kilometer kunt hardlopen. En let op, het is een intervaltraining dus geen wedstrijd!

Zondag 4 maart van 6.30 tot 8.00 uur. Na afloop is er koffie of thee met een kleine versnapering met dank aan de bakkers Lamers. De start en finish is bij het Bomenpark in Heesch. Deze activiteit kost Ä 5,- per persoon.

Geef je op door te mailen naar cindyvdhurk@kpnplanet.nl of app naar naar 06-15430913.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12247